Золотоніські лісівники повністю відновили рекреаційний пункт «Берізки», що розташований в лісовому масиві Деньгівського лісництва Золотоніського лісгоспу. Зона відпочинку знаходиться понад трасою національного значення Н-16 Золотоноша-Умань, тож і має чимале рекреаційне навантаження.

Лісівники встановили дві нові альтанки, столи з лавками, облаштували місце для розведення багаття та вбиральню. Для найменших гостей – зробили гойдалки. Всю територію рекреаційного пункту огородили парканом. Окрім того, встановили інформаційні аншлаги, аби відвідувачі пам’ятали правила поводження з вогнем на території лісового масиву та не забували прибирати за собою сміття.

«Ми постійно проводимо роботу в цьому напрямку – створюємо нові та відновлюємо вже існуючі рекреаційні пункти. Все це ми робимо для суспільства, для тих, хто любить відпочинок у лісових масивах. Наша головна мета – щоб відпочивальники отримували задоволення від перебування у лісі, але при цьому і не шкодили та не ставали загрозою для нього», – говорить директор Золотоніського лісгоспу Микола Бас.

Кожен відвідувач, має пам’ятати, що після відпочинку необхідно прибрати за собою сміття, адже воно не лише захаращує ліси, а й нищить екосистему. Та й повертатися туди, де чисто завжди приємніше.