Справді дорогоцінний подарунок отримала Хлистунівська загальноосвітня школа Городищенського району від Благодійного фонду «Урожай – громаді» та за ініціативи директора Валявської філії ТОВ «НВФ «Урожай» (Група МХП) Валентина Галушка. На початку навчального року закладу вручили шкільний проектор, вартістю 25 тис грн. Зливою гарячих оплесків подякували спонсорам діти, їхні батьки та педагоги.

– Проектор нам дуже потрібний для організації повноцінного навчального процесу, – говорить в.о. директора школи Ніна Дудник. – На жаль, ми не маємо комп’ютерного класу. На 22 учня маємо лише 8 комп’ютерів. А що це за урок, коли біля кожного монітора скупчується по кілька учнів! А завдяки проектору інформація з комп’ютера буде передаватися на мультимедійну дошку. Навчальну інформацію буде видно відразу усьому класу. Ми безмежно вдячні благодійного фонду «Урожай – громаді» та Валентину Галушку!

blank

Також «Урожай – громаді» суттєво допоміг дитячій дошкільній установі «Промінчик» с. Хлистунівки. Їм подарували дитячі меблі: індивідуальні шафи для роздягальні, столи та стінку для ігрової кімнати. Загалом на 30 тис грн. Як розповіла завідувач дитсадка Інна Ломакіна, у них займаються три групи дітей. Нові меблі були дуже потрібні, адже щороку збільшується кількість дітей, що відвідують садочок. Заклад розрахований на 42 особи, торік його відвідувало 66 малят, а нині 72 дитини, тому нові меблі – якраз до речі.

blank