Багаторічна співпраця керівника СТОВ «АФ «Маяк» Олексія Васильченка та австрійського виробника сільськогосподарської техніки PÖTTINGER стала корисною для усієї Золотоніщини. Австрійські постачальники техніки з початку повномасштабного вторгнення стали благодійними інвесторами автомобільного парку для громад. Організаційний та технічний аспект доставки авто в Україну взяла на себе ГО «Команда Войцехівського». Пише сайт Золотоноша.City.

Відбулася чергова передача автомобілів для Золотоніської медицини. Авто отримали медики Золотоніського центру первинної медико-санітарної допомоги на чолі з директором Олександром Прокопчуком. Їхні інтереси лобіювала Опікунська рада на чолі з Мар’яною Ніщенко. Документи та ключі від «Мерседеса» вручив керівник підприємства «ПЬОТІНГЕР Україна, ТОВ» Вадим Андрущак секретарю Золотоніської міської ради Наталії Сьомак для потреб КП «Золотоніська багатопрофільна лікарня».

Потужний «Джип» відправився у КУ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Акція передачі відбулася за участі депутатів міської ради – Владислава Кулініча, Володимира Касьяна, Людмили Неліної. Усі авто будуть на балансі Золотоніської міської ради, у медиків перебуватимуть у тимчасовому користуванні.