Цей бульдозер, “координований” Міхеїлом Саакашвілі як головою Одеської ОДА у 2015 році зніс паркан навколо резиденції олігарха, який закривав вихід до моря простим людям

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко прокоментував нещодавню нараду голови Черкаської ОДА Романа Боднара на березі Дніпра, де той оголосив вендету забудовникам берегової смуги, натякнувши, що за цим нібито стоїть мер. Звісно, всім відомо, що в межах міста такі ласі ділянки були розподілені ще попередниками Бондаренка, і в так званих царських селах, намитих прямо у воду, живуть поважні чини із СБУ, прокуратури, поліції, податкової, судді та нардепи, тож будь-які рідкісні спроби їх звідти “виселити” завершують нічим, оскільки з такими-то власниками берег річки розікрадений “по закону”, як би дико це не звучало.

“Якщо голова ОДА бажає очолити цей процес боротьби, то міська рада готова забезпечити пану Боднару два бульдозери, щоб він особисто на них почав згортати всю ту забудову. Правда, я не знаю, куди саме він поїде, чи виконувати свої гучні заяви із “фейсбуків”, чи в рідні Чернівці. Але необхідна техніка в нас є. На жаль, повноважень самим робити подібні речі – не має. Але в боротьбі Боднара ми готові допомогти, навіть покажемо, звідки варто було б почати”, – зазначив Анатолій Васильович.

Від себе можемо лише порадити розпочинати з ресторанного комплексу “Бочка”, який неодноразово намагались знести через “незаконність” і який належить батькові чинного нардепа від “Слуги народу” Олега Арсенюка. Якщо вже Роман Миколайович вирішив стати “черкаським Саакашвілі”, то непогано було б почати саме із соратника чинного Президента Зеленського. Тоді в щирість його намірів повірять усі.