Таємна сесія Черкаської міської ради в Каневі

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на своїй сторінці у “Фейсбук” оприлюднив “неіснуюче” відео зі скандальної канівської сесії.

Нагадаємо, вона відбулася 23 серпня, у День прапора та на день народження депутата-батьківщинівця Романа Дісканта. Тоді промерська більшість черкаських обранців виїхала до Канева на Чернечу гору. Мовляв, поїхали вклонитися Пророку, однак експромтом вирішили паралельно провести і сесію міськради та розподілити майже 200 млн. грн. Антимерській меншості повідомили про все за 40 хвилин після початку.

Як прокоментував потім міський голова, сесію провів “на настійливу вимогу депутатів”.

Але цікаво також, що на запит журналістів видання “ІнфоМіст” у мерії відповіли, що запис засідання не здійснювали. Та після позавчорашнього вручення підозри мерові міста, і вчорашньої спроби вручити йому підписку про невиїзд, відео раптом знайшлося, знімалося воно, схоже, на телефон.

За 36 хвилин депутати встигли тричі заспівати гімн, кілька разів позасідати в комісіях та, власне, експромтом проголосувати бюджетні й земельні питання. Останніх, як повідомили працівники ради, майже три десятки.

https://www.facebook.com/100003268733364/videos/1894437857341820/