Міський голова Канева Ігор Ренькас звернеться до керівників політичних партій: “Батьківщина” (Юлія Тимошенко), “Європейська солідарність” (Петро Порошенко), “Партія зелених України” (Віталій Кононов) з метою впливу на однопартійців з Канева, які зривають пленарні засідання міської ради та шкодять іміджу партій за списками яких вони обрані.

Мова йде про те, що депутати від зазначених  партій вже понад півроку не приходять на сесійні засідання. Чим гальмують прийняття важливих питань для життєдіяльності громади.

– Мені соромно за те, що відбувається у час, коли в Україні триває війна. Як міський голова, я вибачаюся за ситуацію, що склалася у місті, – підсумував Ігор Ренькас.

Нагадаємо, Канівською міською радою 5 квітня 2022 року було прийнято рішення про дострокове припинення повноважень депутатів від прокремлівської партії ОПЗЖ. Олега Калніболоцького, Віктора Огородніка, Вадима Туливітра.

Їх колеги з ЄС, “Батьківщини” та “Партії Зелених” вважають дане рішення незаконним та відмовляються брати участь у сесійних засіданнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іменем якої держави? Черкаський суд поновив ОПЗЖ в Канівській міській раді!