Подібно до того, як Президент України Володимир Зеленський мріє про «країну у смартфоні», мер Катеринополя виступив з ініціативою перенести обговорення проблем селища до смартфону.

«Шановні катеринопільчани, хочу виявити ініціативу, − звертається Іван Гегедош. − Дивлячись на те, що у людей дуже багато різних питань та звернень, пропоную створити групу в Viber. В групі будемо обговорювати всі наболілі питання: світло, бур’ян, сусідів, погодні умови та все, що турбуватиме вас – жителів. Для вашої конфіденційності рекомендую писати мені свій номер в Facebook Messenger для того, щоб можна було додати вас у групу».

Зауважимо, що близько сотні катеринопільчан цю ідею мера підтримали. Однак є такі, що побоюються, аби проблеми містечка не залишились на рівні обговорення, у смартфоні.

«Пане мер, коли плануєте провести поточний ремонт вулиці Василя Симоненка. Фури наших підприємств скоро знищать цю дорогу. Проявіть себе! Чи ви тільки проявляєте себе, створюючи групи у «Вайбер»?», − цікавиться Василь Цимаховський.

Інші громадяни хвилюються, аби ця спільнота не перетворилась на місце сусідських воєн та взаємних образ.

Тетяна Івашкевич, “Вісті Черкащини”.