У Черкасах лідери “Бальківщини” порушували закон через купівлю у Китаї обладнання для третьої міської лікарні. Про “схеми” відмивання коштів пише на Фейсбуці депутат Олександр Радуцький.

Правоохоронці викрили чергову схему бютовських злодіїв,які крали бюджетні кошти Бондаренко А.В. та Роман Діскант. Вони останні два роки в зговорі з керівництвом ООО ЗДРАВО м.Київ закупляли в Китаї обладнання для третьої міської лікарні.

Нагадаю,що Бондаренко А.В. був в Китаї в тому місті,де закуплялося медичне обладнання. Ці прецеденти розпочалися з 2016 року при закупці рентгенапарату за кошти,які з державного бюджету виділив народний депутат України Олег Петренко. Він орієнтував придбати обладнання з Європи для якісного обслуговування. Але “бютівська” мафія проігнорувала це прохання нардепа. Занизивши ціну при “разтоможці”, “откат” знайшов “бютівський” карман. 2017 рік вони розпочали з придбання за 12 млн.гривень томографа,який теж закупили через ООО Здраво на ту ж саму третю міську лікарні. Разтоможили томограф за 6 млн.гривень.

Підозра на минулому тижні вручена одному з керівників ООО ЗДРАВО. Впевнений,що люди,які приймали в цьому участь,будуть притягнути до кримінальної відповідальності.” – зазначив Радуцький.