Перший  Meet Up молодіжної спільноти Черкас  відбувся вчора в приміщенні громадського простору Ambros Hub, що по вулиці Благовісній, в будівлі колишньої тютюнової фабрики. Ініціатором такої  зустрічі стала Черкаська Молодіжна Рада, яка вже має досвід у втіленні кількох  міських проектів, таких як  Міжнародний фестиваль графіті Алярм, Мурал на школі № 28, Тролейбус – Паті.

Один з активістів Черкаської Молодіжної Ради, Валентин Марковський, відзначив, що всі ці проекти стали можливими завдяки безпосередній підтримці Черкаського міського голови Анатолія  Бондаренка, так як і цей захід.

Більше півсотні активної молоді, яка до цього спілкувалася  лише в Телеграм – чаті, мали нагоду  зустрітися і поспілкуватися в реальному житті, а також презентувати найцікавіші ідеї та проекти.

Свої міркування з приводу найкращих проектів, які на думку присутніх, висловили представники Молодіжного ресурсного центру, Ambros Hub, інших молодіжних організацій. Молодь вирішила зустрічатися в такому форматі раз на місяць, підсумком таких зустрічей має стати напрацювання наступних  міських проектів.

А поки що ідеї на свої думки з цього приводу можна надсилати в Інстаграм  @valentin_markovskiy   та @molodrada_cherkasy