Вчора дванадцять поліцейських склали Присягу на вірність Українському народові. Після закінчення навчання вони будуть працювати в різних підрозділах поліції Черкаської області. Первинну професійну підготовку поліцейські будуть проходити на базі Львівського та Криворізького навчальних центрів підготовки поліцейських.

В урочистих заходах взяли участь заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області підполковник поліції Олексій Прокопенко, начальник управління кадрового забезпечення Главку підполковник поліції Іван Давиденко, Голова поліцейської комісії ГУНП в Черкаській області Лариса Малкова, а також рідні та друзі правоохоронців.

«Прийміть вітання з нагоди складання Присяги поліцейського! Усім щиро зичу міцного здоров’я, наснаги, успіхів у навчанні та впевненості у своїх силах», – наголосив Олексій Прокопенко.

Долучилась до вітального слова Голова поліцейської комісії ГУНП в Черкаській області Лариса Малкова.

У середу, 23 вересня, молоді поліцейські відбудуть на навчання до міста Львова та Кривого Рогу, яке протягом шести місяців будуть проходити на базі навчального центру підготовки поліцейських.

На Черкащині поліцейські склали Присягу

Молоді правоохоронці поповнили ряди поліції Черкаської області Сьогодні дванадцять поліцейських склали Присягу на вірність Українському народові. Після закінчення навчання вони будуть працювати в різних підрозділах поліції Черкаської області. Первинну професійну підготовку поліцейські будуть проходити на базі Львівського та Криворізького навчальних центрів підготовки поліцейських.В урочистих заходах взяли участь заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області підполковник поліції Олексій Прокопенко, начальник управління кадрового забезпечення Главку підполковник поліції Іван Давиденко, Голова поліцейської комісії ГУНП в Черкаській області Лариса Малкова, а також рідні та друзі правоохоронців.«Прийміть вітання з нагоди складання Присяги поліцейського! Усім щиро зичу міцного здоров’я, наснаги, успіхів у навчанні та впевненості у своїх силах», – наголосив Олексій Прокопенко.Долучилась до вітального слова Голова поліцейської комісії ГУНП в Черкаській області Лариса Малкова.У середу, 23 вересня, молоді поліцейські відбудуть на навчання до міста Львова та Кривого Рогу, яке протягом шести місяців будуть проходити на базі навчального центру підготовки поліцейських.

Geplaatst door Поліція Черкаської області op Maandag 21 september 2020