Житель Золотоноші вчинив крадіжку на суму 600 грн. Чоловік у вчиненому зізнався, викрадені кошти витратив на власні потреби.

До правоохоронців Золотоніського відділу поліції звернувся місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що у нього зникли грошові кошти в сумі 600 гривень.

Працівники поліції, що проводили перевірку за зверненням встановили, що потерпілий напередодні розпивав алкогольні напої із двома знайомими, одного з них він знав лише на ім’я. Захід затягнувся до вечора, і малознайомого чоловіка заявник забрав до себе додому заночувати. Знаходячись уже вдома, знайомий все ж таки вирішив піти. Після його візиту він виявив зникнення грошей.

На другий день підозрюваного було знайдено в одному із парків міста. Ним виявився 42-річний місцевий житель. Чоловік пригощав випивкою своїх знайомих та хвалився, що купив новенький тюнер Т2. Його було запрошено до поліції для дачі показів, де він зізнався у крадіжці коштів потерпілого.

Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За інформацією прес-служби поліції Черкаської області.