В одному з сіл на Черкащані молодик побився з односельчанином, а потім наніс тілесні ушкодження правоохоронцям. Про неймовірну історію бездарності екіпажу поліції інформують в прес-службі Черкаської місцевої прокуратури.

Встановлено, що молодий хлопець, будучи неповнолітнім на момент вчинення вказаних кримінальних правопорушень, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на одній із вулиць села, під час конфлікту з 44 – річним односельцем, спричинив йому легкі тілесні ушкодження.

В подальшому, того ж вечора порушуючи громадський порядок, нецензурно виражався у бік як місцевих жителів так і представників сектору реагування патрульної поліції та на законну вимогу правоохоронців щодо припинення протиправних дій, продовжував чинити опір працівникам поліції, які його конвоювали у вигляді активної фізичної протидії з нанесення їм легких тілесних ушкоджень, після чого вже перебуваючи у кайданках, зник з місця вчинення злочину.

Черкаською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 18-річного парубка, який обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків щодо охорони громадського порядку), ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України.

За принципової позиції прокурора, який враховуючи тяжкість вчиненого злочину, наполягав на суворому покаранні, вироком Черкаського районного суду міста Черкаси зловмисника визнано винними за ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 КК України та за сукупністю злочинів призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.

На цей час вирок не набрав законної сили та вивчається прокуратурою на предмет законності.