Прокуратурою Черкаської області на належному рівні підтримано державне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно 3 членів організованої групи за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Повідомляють в прес-службі обласної прокуратури.

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило 3 жительки м. Черкаси, в період часу з лютого 2018 року до серпня 2018 року, працюючи адміністраторами банно-оздоровчого комплексу м. Черкаси, організували за грошову винагороду надання чоловікам сексуальних послуг особами жіночої статі в приміщенні вказаного комплексу.

Діяльність організованої групи припинено працівниками прокуратури області спільно з Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області.

За результатами судового розгляду вироком Соснівського районного суду м. Черкаси від 26.10.2018 обвинувачених визнано винними та засуджено до 5 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України засуджених звільнено від відбування покарання з випробувальними термінами.