Поліцейські зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Під час його огляду на задньому сидінні було виявлено ємкості з невідомою речовиною. Крім того у водія було виявлено пакунок з речовини білого кольору, схожою на  амфетамін.  Речові докази вилучені та направлені на дослідження, відкрито кримінальне провадження. Повідомляють в нацполіції Черкащини.

Близько першої години ночі поліцейські групи реагування патрульної поліції Смілянського відділу поліції на одній із вулиць міста помітили автомобіль, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Поліцейські зупинили автомобіль. За кермом знаходився житель міста Черкаси. Під час огляду автомобіля поліцейські виявили на задньому сидінні пластикові 5-ти літрові ємкості з речовиною невідомого походження. Як з’ясувалося, в ємкостях знаходилася речовина, схожа на спиртову суміш. Таку ж з суміш було виявлено і в багажнику машини. Всього поліцейські вилучили у водія 30 пластикових п’ятилітрових пляшок. Крім того, у чоловіка було виявлено  пакунок з речовини білого кольору, схожою на  амфетамін. Чоловік пояснив, що суміш він придбав у місті  Черкаси, а походження наркотику пояснити не зміг, лише сказав, що придбав його для власного вживання.

Вилучені речові докази направлені на дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.