Ним виявився житель Городищенського району. Молодик наніс потерпілій три удари сокирою по голові. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, підозрюваного затримано.

До Золотоніського відділу поліції звернулась жителька району з повідомленням про вбивство. Вона розповіла, що приїхали в село до матері, яка останніх 4 місяці проживала з її сином. Коли відчинила двері – побачила закривавлене тіло матері. Під час розмови з сином дізналася, що це він наніс потерпілій тілесні ушкодження. Жінка  злякалася та втекла з місця події і викликала поліцію.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В будинку знаходився молодий чоловік – внук потерпілої, який зізнався у вчиненому. Розповів, що конфліктував з потерпілою. Вночі взяв сокиру та наніс нею декілька ударів потерпілій, від яких вона померла на місці.

Речові докази вилучено. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.