Десять юнаків і четверо дівчат урочисто присягли на вірність українському народу. З цією знаковою подією правоохоронців привітав начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області полковник поліції Михайло Куратченко. Інформують у нацполіції Черкащини.

В Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області відбулася урочиста присяга молодих поліцейських, які напередодні пройшли конкурси на відповідні посади та були рекомендовані поліцейською комісією на службу.

Поліцейські поповнили ряди роти поліції особливого призначення та помічників дільничного офіцера поліції територіальних відділів та відділень.

В урочистих заходах взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області полковник поліції Михайло Куратченко, начальник управління кадрового забезпечення підполковник поліції Іван Давиденко та Голова поліцейської комісії ГУНП в Черкаській області Лариса Малкова.

Після присяги молодих поліцейських чекає пів року підготовки у центрах первинної професійної підготовки. Підтримати правоохоронців прийшли близькі та друзі.