Чигиринською районною філією Черкаського ОЦЗ на  замовлення роботодавців проведено масштабний захід – «Ярмарок вакансій», інформує відділ організації надання послуг роботодавцям Черкаського ОЦЗ.

Основна мета проведення заходу –  підбір працівників за професіями «модельєр», «швачка», «складальник верху взуття», «розмітник», «бухгалтер», «офіціант», «водій автотранспортних засобів», «прибиральник службових приміщень», «слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування».

У ході зустрічі, роботодавців із претендентами на працевлаштування, обговорювались питання щодо графіку та режиму роботи, заробітної плати, основних обов’язків та  умов праці на робочому місці. Після детального ознайомлення роботодавців з поданими резюме претендентів на роботу проводилась індивідуальна співбесіда.

За результатами проведеного заходу 10 осіб пройшли співбесіду з роботодавцями, з яких 2 особам видано  направлення на працевлаштування.  Всі інші отримали корисну інформацію, яка допоможе в подальшому при пошуку роботи.