Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба відомства.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 54 – річний чоловік в ніч на Івана Купала, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем свого проживання в місті Черкаси , під час конфлікту, який виник раптово, на ґрунті неприязних відносин зі своєю знайомою, наніс чисельних ударів в життєво важливі органи потерпілої, в результаті чого потерпіла померла на місці.

У рамках досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні зібрано достатньо доказів, на підставі яких зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального  правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

На цей час проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного та всебічного дослідження обставин кримінального провадження, а також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.