В Уманському лісгоспі тривають заходи в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». Охоче долучається до лісівничих заходів усі охочі. Цього разу учасники акції заліснили площу 1,6 га в Потаському лісництві, висадивши 3,8 тис. шт. сіянців дуба звичайного, інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Бажання покращити довкілля та зробити навколишній світ кращим об’єднали усіх активістів. Ті, хто вже не вперше долучається до подібної акції вчили новачків, як правильно висаджувати сіянці, показуючи на власному прикладі мистецтво цієї відповідальної справи. Уманські лісівники ж допомагали всім учасникам, надавали слушні поради й закликали берегти ліси рідного краю.

4-6«Подібні заходи вже стали доброю традицією. Приємно, що з кожним роком стає дедалі більше охочих відчути на собі працю лісівника. Це важка та водночас надзвичайно важлива робота, що дає вагомий спадок для майбутніх поколінь, а також сприяє збереженню та покращенню нашого довкілля», – зазначає головний лісничий Уманського лісгоспу Анатолій Гусак.