Цього тижня в кінотеатрі “Україна” у Черкасах можна подивитись чотири фільми і мультфільм. Про це інформують на сайті кінотеатру.

Фільм “Залишенці”

blank

Зустрічате лауреата премій «Золотий Глобус», «Вибір критиків» та номінант на премію «БАФТА» на великому екрані! Фільм режисера Александра Пейна розповідає історію скупого вчителя старшої школи Нової Англії, який змушений залишитись в кампусі під час різдвяних канікул, щоб наглядати за дітьми, яким нікуди йти. Проте незабаром його неприязнь переростає у несподівану дружбу з одним із учнів та шеф-кухаркою школи, яка щойно втратила сина у В’єтнамі.

Фільм “Люблю тебе ненавидіти”

blank

Сідні Свіні та Ґлен Павелл у яскравій романтичній комедії! На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Аніме “Вбивця Демонів: Навчання Хашіра – японська версія з українськими субтитрами”

blank

Нова історія зі всесвіту культового аніме розповідає про завершення запеклої битви між Танджіро та Четвертим Вищим Місяцем Хантенґу, а також про тріумф Недзуко над сонцем. Повнометражна картина включатиме в себе події арки Тренування Хашіра — підготовки до битви між Вбивцями Демонів і Королем Демонів Мудзаном Кібіцуджі.

Фільм “Елла та чорний ягуар”

blank

Елла – дівчинка, яка виросла в тропічних лісах Амазонки. Вона живе з Гоуп, милим дитинчам ягуара, яке колись прихистила. Обставини змушують дівчинку переїхати до Нью-Йорка. Однак, дізнавшись, що Гоуп загрожує смертельна небезпека, Елла знову повертається у джунглі, щоб врятувати ягуара.

Фільм “Дюна: Частина друга”

blank

«Дюна: Частина друга» розкаже про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя та долею відомого всесвіту він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.

Розклад сеансів на інші дні та анонси можна переглянути ТУТ.