30-річна жінка прийшла до колишнього чоловіка провідати своїх дітей та вкрала його банківську картку. Зняті кошти в сумі 2100 гривень витратила на оковиту та цигарки. Відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляють в СК ГУНП в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 26-річного жителя одного із сіл Золотоніського району. Чоловік розповів правоохоронцям, що з його будинку зникла банківська картка. Також він додав, що з рахунку зняті кошти в сумі 2100 гривень.

Працівники поліції, що проводили перевірку встановили особу, що знімала кошти з рахунку заявника. Нею виявилася колишня дружина потерпілого, 30-річна жителька цього ж села. Вона у вчиненні крадіжки зізналася та повернула викрадену картку. Розповіла, що має двох дітей, позбавлена батьківських прав і їх виховує її колишній чоловік. В день крадіжки приходила до нього додому навідати діточок. Згадала, що чоловік у серванті зберігає банківську картку, вкрала її. Тричі знімала кошти, які витратила на горілку та цигарки.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.