На противагу минулорічному асфальтному буму у Золотоніській громаді, 2022 буде значно скромнішим у цьому плані. Пише сайт zoloto.city.

Управління житлово-комунального господарства отримало погодження зі служби автомобільних доріг області на аварійний ямковий ремонт доріг у громаді. Жодна вулиця у Золотоноші чи сільських населених пунктах у 2022 не буде піддаватися капітальному ремонту.

Натомість, як зазначив очільник УЖКГ Артем Харін, наразі у громаді вже визначилися з кількістю об’єктів, які підлягають ямковому ремонту.

— Наша мета у цьому році, у зв’язку з воєнним станом, утримувати дороги у поточному стані. Вулиці Золотоноші, хто б що не казав, на відміну від багатьох інших населених пунктів, придатні та безпечні для транспортних засобів. Тож доки триває війна, головна ціль – утримання асфальтного покриття на належному експлуатаційному рівні, – зазначив Артем Вікторович.

Станом на кінець червня, 32 об’єкти – як у Золотоноші, так і на території населених пунктів усієї громади – вже погоджено для прийдешніх ремонтних робіт.