30 листопада щорічно на Звенигородщині відзначається Всесвітній день домашніх тварин. Змалку, піклуючись про «братів наших менших», ми навчаємось любити безмежно і безкорисно. Хтось проходить цей іспит успішно, а хтось безповоротно провалює. Пише видання «Вісті Черкащини».

«У мене є котик та дві собачки. Я їх дуже люблю. Доглядаю за ними. Годую, слідкую, щоб у них завжди була чиста вода. Це мої домашні обов’язки. З Бімом часто ходжу на прогулянки, бо він маленький, і мені легко з ним впоратися. А от Рекс у нас з двору не виходить, щоб нікого не злякав. Він з великих песиків. Тому я граюся з ним виключно в дворі. Люблю всіх трьох, не можу когось одного виділити», – розповідає 10-річний Юрчик із Катеринополя.

Добре, коли безкорисній любові, турботі навчають не лише в родині, а й в садочку та школі. Тоді виходить подвійний результат.

Цікаві заходи, приурочені до Всесвітнього дня домашніх тварин провели у Звенигородському ліцеї.

Учні 2-Б та 5-Б класів розповіли однокласникам про своїх домашніх улюбленців. Поділившись у малі групи, придумали і намалювали цікаві комікси «Несподівана зустріч» та розповіли веселі пригоди.