Статусу депутатів Черкаської міської ради за ініціативою виборців позбавлені – Цегвінцева Альона Володимирівна (Партія вільних демократів) та її однопартійка Чорнобіль Тетяна Андріївна. Відповідне рішення щойно прийняла міська виборча комісія.

Новими депутатами Черкаської міської ради за рішенням ТВК від ПВД стали – Наталья Даньківська та Максим Панасенко, інформує на своїй сторінці у “Фейсбук” черкаський громадський активіст Вадим Комаров.

Крім цього, статусу депутата Черкаської міської ради за ініціативою виборців позбавлено Косяка Віталія Петровича (Радикальна партія Олега Ляшка). Документи з рішенням партії майже в останні хвилини засідання ТВК привіз помічник народного депутата ВРУ від РПЛ Дмита Линька.

Місце Косяка в міській раді займе Ірина Гончаренко, оскільки наступний за списком Арсен Мкртчян (молодший) відмовився від мандата депутата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат міськради образився, що його хочуть відкликати, і подав до суду (Документи)

“Таким чином команда міського голови Анатолія Бондаренка зменшилася відразу на три мандати, а це вже реальна загроза імпічменту меру, яка скоріше за все є дуже реальною. Завтра відбудеться позачергова сесія Черкаської міської ради, на якій заплановано розгляд дуже важливих і принципових питань, а саме скасування двох рішень виконавчого комітету про затвердження детальних планів забудови набережних”, – додав Комаров.

Схоже, у зв’язку із сьогоднішнім рішенням ТВК завтрашня сесія може бути навіть гарячішою, ніж очікувалось спочатку.