Депутат з Черкащини Андрій Стріхарський став одним з героїв розслідування журналіста “Української правди” Михайла Ткача.

Зокрема, мова йде про готель, який нібито будував ще один нардеп Микола Тищенко.

Наводимо розповідь Ткача мовою оригіналу:

“Наприклад, слуга народу Андрій Стріхарський добудовує п’ятизірковий парк-готель “Бристоль” в Ужгороді і особисто з архітекторами працює на об’єкті, де ми його і застали. (до свого сорому, я не чув про такого депутата до того як приїхав в парк-готель “Бристоль”, відкритий в цьому році)

Протягом декількох місяців ми отримували інформацію від різних джерел стосовно того, що Микола Тищенко пов’язаний з новим ужгородським готелем “Бристоль” та міг бути причетний до вирішення “земельних проблем” готеля, коли перебував на посаді керівника осередка партії Слуга Народу в Закарпатті.

Ми не знаємо що там відбувається між депутатами, але наразі Тищенко переконує, що пише скарги на готель через “вкрадену землю в лісі та незаконне користування водою “юрського періоду”, а сам готель нині зареєстрований на доньку сестри депутата Стріхарського.

Коментарі депутатів Тищенка та Стріхарського стосовно готеля вважаю геніальними.

“Я вважаю, що цей проект під час війни, який він утворився, я вважаю, що це не зовсім погано”,- каже депутат Стріхарський та обіцяє знижки для військових в п’ятизірковому готелі, який йому НЕ належить.”