Перемога Володимира Зеленського на президентських виборах  була очікуваною і прогнозованою. Вже після першого туру стало зрозуміло, що українці втомилися від старої корупційно – олігархічної системи, яку уособлював Петро Порошенко, і проголосують проти неї. Про це заявив депутат обласної ради, лідер Аграрної партії Черкащини Віктор Полозов.

“Попередня влада потерпіла принизливу поразку, бо була відірваною від народу і жила в своєму віртуальному брехливому світі, будувала свою політику на питаннях, які роздирали нашу державу. Саме тому ми й не дочекалися довгоочікуваного миру, а люди ще більше зубожіли. Ніхто не дбав ні про економіку, ні про сильну промисловість, яка є фундаментом благополуччя будь-якої розвинутої країни та її громадян. Поразка Порошенка – це результат його п`ятирічної роботи на посаді президента. Отож, українці проголосували проти старої корумпованої системи і тепер вимагають від нового президента рішучих дій. Переконаний, що на відміну від колишніх владних небожителів, у новообраного президента вистачить сили й рішучості виконати свої обіцянки перед народом. – наголосив Віктор Полозов. – У глави держави для цього є чимало важелів впливу. А про те, що Володимир Зеленський – людина рішуча і послідовна, свідчать його інавгураційна промова та перші рішучі дії і щодо розпуску Верховної Ради, і з приводу скасування депутатської недоторканності та звільнення урядовців…”

Полозов відзначає, що Україні сьогодні потрібно міняти все з низу і догори, міцно ставати на ноги. У Зеленського немає часу на пожинання лаврів переможця. Недаремне ж кажуть, що перемогу важче закріпити, ніж здобути.

“Не секрет, що нині з’явилося  чимало скептиків серед пересічних громадян, як і політиків вчорашнього дня, які заявляють, що в країні з парламентсько-президентським устроєм, Володимиру Зеленському буде практично неможливо втілити в життя антикорупційні, соціальні ініціативи. Як на мене, такі скептичні заяви – не що інше, як спроба передчасно розчарувати українців у їхньому виборі. А головне, у чому я переконаний, – сьогодні необхідно не плакатись і розчаровуватися, а підставити плече Володимиру Зеленському, щоденно допомагати йому наводити лад в Україні та, зокрема, у нас на Черкащині. Для швидкого просування і втілення реформ, ініційованих нашим президентом, необхідно кардинально оновити український парламент, який, як бачимо, нині став гальмом суспільного розвитку, і в основному обслуговує інтереси олігархічних кланів. Сьогодні більшість поки що чинних депутатів парламенту розпочали свою виборчу агітацію на тих же порожніх обіцянках і популізмі, не гребуючи записувати собі у заслуги виділені державою кошти на розвиток соціальної інфраструктури на місцях. Вони намагаються виставити себе такими собі «благодійниками», мало не «рятівниками» за чужий кошт. Адже за всі ті програми, наприклад, встановлення вікон у школах, купівлі швидких допомог, обладнання для шкіл і лікарень, за ремонти доріг і ФАПів, будівництво спортивних майданчиків заплатили ми з вами, чесно працюючи та сплачуючи податки у державний та місцеві бюджети. Такій практиці паразитування та нахабному популізму треба поставити крапку раз і на завжди. І це залежить від кожного з нас, адже ми, кожен на своєму місці, творимо свою країну. Новий президент саме на це нас всіх і орієнтував, переконуючи, що «ми готові» і можемо «зробити їх разом». Їх – це корумпованих чиновників, депутатів-пристосуванців, безвідповідальних владців і зажерливих олігархів. Переконаний, ми справді разом можемо це зробити. І починати мусимо якнайшвидше”, – наголошує Віктора Полозов.