Зірковий черкащанин, співак-втікач Олег Винник вперше заговорив про свою хворобу. Виконавець відповів, як почувається зараз. Про це розповідає УНІАН.

Як відомо, артист втік з України у перші дні повномасштабного вторгнення. Знаменитість стверджував, що виїхав через хворобу, яку лікує за кордоном. Понад 2 роки Олег мовчав про війну та зник з інфопростору. Він жив у Німеччині.

Однак днями співак несподівано вийшов на зв’язок і намагається відновити свою репутацію в Україні. Зокрема, Винник став гостем у програмі “Говорить вся країна”, де зізнався, чи справді він хворів.

Артист каже, що не брехав два роки тому і в нього дійсно було рідкісне захворювання. Зірка не став ділитися подробицями, але зазначив, що тривалий час перебував у жахливому стані. Ба більше, за його словами, через погане самопочуття він не розумів чи повернеться до звичного життя.

Зараз, зізнається Олег, він почувається краще і готовий знову виступати на сцені та випускати нові пісні.

“Слава Богу стає вже все краще й сьогодні я вже на коні, як то кажуть. Багато людей вже знають, що я хворів ще до війни. Перший рік Олега не було ні для кого: ні для себе, ні для кого. Я взагалі не знав, чи повернуся до життя. Тоді, звичайно, мої соцмережі були закриті моїм колишнім менеджментом. Про болячки мої не хочу розповідати, щоб люди ходили до мене на концерти. Це дуже цінні для мене речі”, – розповів виконавець.