Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Олег Стадник написав заяву про звільнення. Про це пишуть у соцмережах. Проте, як повідомив у коментарі “Дзвін.media” міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, така заява справді надійшла.

“На жаль, я так само довідався про це із соціальних мереж. Але заява справді на даний момент є. Втім, у такий складний період піти у відставку головному медику міста, як на мене, це невміння тримати удар. Але запевняю черкащан, що якщо слабші відступають, то будемо сильніші. До того ж, у зв’язку з реформами в медичній галузі роль департаменту на життєдіяльність лікарняних закладів Черкас була мінімальною. Я особисто буду координувати роботу безпосередньо з головними лікарями міста. Ситуацію будемо і надалі тримати під контролем. Додам лише, що саме в такі часи перевіряється, для кого клятва Гіппократа була не просто красивими словами. Переконаний, що черкаські лікарі давали її свідомо і дотримають, а міська влада зробить усе, щоб у них для цього було все необхідне”, – наголосив Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, Олег Стадник висловлював своє незадоволення з приводу виділених містом коштів на боротьбу з коронавірусом, вважаючи їх замалими. Тим часом при міській раді було створено Благодійний фонд, куди черкаський бізнес вже перераховує значні  суми.