Служба автомобільних доріг у Черкаській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов, що може вплинути на обстановку на автодорогах.

З 27 листопада на Черкащині очікується коливання температур з переходами через 0 градусів, що є передумовою утворення ожеледиці!

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, вночі та у першій половині дня 28 листопада в Черкаській області та у Черкасах очікується туман, видимість – 100-500 м, на дорогах можливе утворення ожеледиці (І рівень загрози, жовтий).

Служба автомобільних доріг у Черкаській області нагадує водіям про необхідність використання зимових шин. Не забувайте про ближнє світло та протитуманні фари, не перевищуйте швидкість руху, тримайте безпечну дистанцію між автомобілями, уникайте різких маневрів на дорозі!

Слід враховувати, що гальмування на промерзлій дорозі може бути дуже тривалішим. Можна не встигнути зупинитися перед пішоходами та іншими авто. Особливо уважними та обережними водіям слід бути на мостах та естакадах, де вірогідність утворення локальної слизькості найбільша.