Працівники патрульної поліції рятували черкащанку, яка три дні просила допомоги. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Черкащини.

“Сьогодні о 6-й ранку наш екіпаж отримав інформацію, що у будинку по вулиці Гетьмана Сагайдачного в квартирі кричить людина. На місці виклику ми виявили жінку, яка лежала на підлозі та просила про допомогу. Вона три дні не пила води та не вживала їжі, бо ніхто не навідувався до 80-річної бабусі, хоча двері були незамкнені”, – розповіли поліціянти.

Зараз життю і здоров`ю пенсіонерки нічого не загрожує, вона під надійним наглядом медиків 3-ї міської лікарні.

Працівники патрульної поліції рятували черкащанку, яка три дні просила допомоги

Працівники патрульної поліції рятували черкащанку, яка три дні просила допомоги"Сьогодні о 6-й ранку наш екіпаж отримав інформацію, що у будинку по вулиці Гетьмана Сагайдачного в квартирі кричить людина. На місці виклику ми виявили жінку, яка лежала на підлозі та просила про допомогу. Вона три дні не пила води та не вживала їжі, бо ніхто не навідувався до 80-річної бабусі, хоча двері були незамкнені", – розповіли поліціянти.Зараз життю і здоров`ю пенсіонерки нічого не загрожує, вона під надійним наглядом медиків 3-ї міської лікарні.

Geplaatst door Патрульна поліція Черкаської області op Maandag 8 oktober 2018