Ще кілька місяців тому ми в страшному сні не могли уявити, що наші українські діти житимуть під обстрілами, ховатимуться в підвалах та погребах і збиратимуть кошти під палючим сонцем, аби підтримати вітчизняне військо. Дякуючи північним «братам», які щедро поливають нашу багатостраждальну землю ракетами й снарядами, це сталося. І ось, ще зовсім юні Віталій та Софія Цибульські продають у Звенигородці на базарі свої картини з піску, аби пришвидшити нашу Перемогу й допомогти українським Героям-захисникам. Пише видання “Вісті Черкащини“.

blank

«Колись я почув фразу від Олени Лютаревич-Марченко “у кожного свій фронт”, яка мені дуже зайшла до душі, а сьогодні познайомився з дітьми з “фронту”, який стоїть на пекучому сонці у нас у Звенигородці на ринку… Вони не змогли бути осторонь, не дивлячись на свій юний вік. А може діти всі подорослішали вмить?» – запитує звенигородський волонтер В’ячеслав Голіков і обіцяє, зі свого боку, їм допомогти.

До слова, ціна на роботи юних майстрів невисока, від 20 до 150 гривень. Тож кожен може собі дозволити такий подарунок: вам буде дорогоцінний спогад, оберіг, а дітям – суттєва підтримка в їхній благородній справі.