Не стало відомого освітянина Анатолія Депутата. Повідомили у департаменті гуманітарної політики Черкаської міської ради.

“Анатолій Віталійович все своє життя присвятив галузі освіти. За фахом був вчителем історії, закінчив Вінницький державний педагогічний інститут ім. М.Островського. Розпочав педагогічну діяльність вчителем історії у Черкаській загальноосвітній школі №15. З 1987 і до 2002 року очолював Черкаську загальноосвітню школу №12.

Потім продовжив свою роботу на посаді керівника управління освіти Черкаської міської ради. З 2016 року і по 2021 рік працював вже в структурі департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР. А вже з 2021 року і до цього часу працював методистом у Комунальному позашкільному навчальному закладі м. Черкаси «Клуб юних моряків з флотилією».

Анатолій Віталійович був освітянином з великої літери. Адже розвитку цієї галузі він присвятив все життя. Працював і вчителем, і директором школи. Був багатогранною особистістю – не було б професії якої б він не міг освоїти. Це справжній професіонал, мудрий, терплячий, толерантний.” – йде мова у повідомленні.