По вулиці Баха, поблизу зош №5 розпочалося будівництво пішохідної доріжки. Про це пише сайт Золотоноша.City.

За словами заступника міського голови Олександра Флоренка, задля безпеки школярів від перехрестя з вулицею Семенівська до Барабашівської (поворот до санаторної школи) незабаром з’явиться новий тротуар.

— Протяжність доріжки близько 200 метрів. У цьому році ми облаштуємо бордюрний камінь, подушку із щебеню крупнішої фракції та щебенево-піщаної суміші, а також металеві відбійники, для безпечного пересування школярів проблемним та аварійним відрізком вулиці, – підкреслив Олександр Анатолійович.

Щодо облаштування саме цієї ділянки розмови точилися давно. Щодня цим шляхом ходять сотні містян на роботу і школярів в освітній заклад.

— Звернень щодо цього відрізку надходило багато, планували роботи давно, але технічно не було можливості втілити все в життя. Потім, враховуючи кількість звернень, знайшли компромісне рішення з проектантами. Будівництво поетапне. Основну частину зробимо у цьому році. Фінальний шар асфальтного покриття, нанесення дорожньої розмітки та встановлення знаків – на початку 2023 року, – підсумував начальник управління ЖКГ Артем Харін.