В Черкасах у маршрутці № 31 стався конфлікт між водієм та пасажирками, що мали право на пільговий проїзд. Кондуктор вимагала оплатити проїзд, бо всі “пільгові” місця нібито зайняті, хоч це і суперечить рішенню черкаського виконкому. У той же час пасажирки готові були заплатити, якщо перевізники будуть дотримуватись усіх правил карантину – ходитимуть у масках, не братимуть людей більше, ніж є сидячих місць. Після словесної перепалки водій вирішив висадити всіх пасажирів, а одну жінку із “незговірливих” силоміць побив і викинув із салону один з чоловіків-пасажирів. Пасажирка отримала легкі травми і викликала поліцію, натомість водій забрав одного пасажира-“месника” і втік з місця події, залишивши всіх інших на зупинці.

Відео інциденту розмісив на своїй сторінці у “Фейсбук” черкаський “нацкорпусівець” Дмитро Кухарчук.

Що там по перевізникам? Агов, виконком? Агов, депутати? Ви в якому світі живете? Вже більш ніж , як рік ви обіцяли позбавити ліцензій всіх перевізників? Анатолій Бондаренко, де конкурс? Ігор Коломоєць, Сергій Васильович Амброс, Ігор Зайчук, Максим Скорик, Людмила Бордунос (Lyudmila Bordunos), Ярослав Нищик, Ігор Волошин виконком для людей чи для кого? Юрий Тренкин (Yury Trenkin), Олексій Романов, Тарас Коломієць, Станіслав Лукирич, Elena Shevchenko, Александр Савенко, Роман Діскант, Сергій Очеретній, Іван Косенко, Сергій Тищенко, Віталій Косяк Шадловський Максим, Володимир Бурячинський, коли Рада почне дбати про місто, а не про себе? Я хочу чути відповіді на запитання!https://t.me/slipo_ck

Geplaatst door Дмитро Кухарчук op Dinsdag 30 juni 2020

Маршрут обслуговує “Чарз-авто”, і його директор Юрій Сущенко підтвердив, що конфлікт мав місце, однак від коментарів відмовився.

Додамо, що маршрут №31 – найбільш “хамовитий” в місті, там постійно водії і кондуктори провокують на сварки пасажирів, і про це періодично пишуть черкаські ЗМІ. Зокрема, на собі декілька разів відчули повне безкультур’я працівників перевізника і журналісти нашого видання. Були навіть написані скарги, проте власник підприємства на них не реагує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Токсичні” кондуктори та хамовиті водії: як у черкаських маршрутках “насаджують” чемність і ввічливість