День Святого Миколая Чудотворця відзначили у енергетичній родині ПАТ «Черкасиобленерго».

Діти – наше майбутнє, саме тому вони завжди мають відчувати підтримку та опору, навіть незважаючи на складні часи та воєнний стан в країні. Тож подбати про святковий настрій малечі вирішили і у Товаристві.

Первинна профспілкова організація ПАТ «Черкасиобленерго» та адміністрація компанії у День Святого Миколая організували для дітей енергетиків святкове дійство з казковими героями та подарунками. Розважали маленьких гостей біля святкової ялинки актори Черкаського обласного академічного лялькового театру.

blank – Сьогодні вся енергетична родина ПАТ «Черкасиобленерго» відзначає День Святого Миколая. Від себе особисто та від імені голови правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олега Самчука, від профспілкового комітету я щиро вітаю дітей з цим чарівним Днем. Ніякі російські наймити не завадять нам піклуватися про наших дітей та влаштувати для них незабутнє свято, приділити їм увагу та турботу, подарувати тепло та любов від нас, дорослих. Ми щиро бажаємо нашим дітям зростати у своїй вільній країні здоровими, радісними та успішними. А усім батькам та нашій країні – процвітання та якнайшвидшої перемоги,- звернувся до усіх присутніх голова первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Чорний.

blankЗ нагоди Дня Святого Миколая кожна дитина отримала солодкі подарунки, мала змогу насолодитися святковою атмосферою, іграми та хороводами від акторів театру.

blank– У цей складний для країни час ми не маємо права втрачати жодного дня. Необхідно проживати його з користю для родини, дітей та загалом для усього українського суспільства. Впевнений, що діти мають отримувати насолоду від таких святкових моментів, адже саме піклування про них дає нам мотивацію жити, рухатись вперед і перемагати,- зауважив радник голови правління ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Рябцев.

blank– Приємно, що Товариство подбало про наших дітей. Я переконана, що як би тяжко нам не було, але необхідно вірити в дива та відзначати новорічні свята, адже у наших дітей має бути щасливе дитинство і ми маємо зробити для цього усе можливе,- розповіла технік енергоінспекції служби енергонагляду Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Оксана Пугач.

blankНе залишились без подарунків і підопічні ПАТ “Черкасиобленерго” – вихованці Шполянської загальноосвітньої санаторної школи. Напередодні учням передали смаколики представники Шполянської філії ПАТ “Черкасиобленерго”.

blankБезперечно, за кожен день, прожитий на своїй рідній землі, ми маємо дякувати нашим захисникам і захисницям, мужнім та незламним воїнам Збройних Сил України.

– День Святого Миколая ми відзначаємо саме завдяки нашим захисникам. Тож на знак вдячності колектив ПАТ “Черкасиобленерго” спільними зусиллями зібрав до свята грошові кошти в сумі 194 тисячі гривень, за які придбали понад 1000 подарунків. Вони будуть передані найближчим часом нашим захисникам з Черкащини разом з малюнками, які власноруч створили діти енергетиків. Загалом за весь час колектив ПАТ “Черкасиобленерго” надав допомогу Збройним Силам України на понад 50 мільйонів гривень. Це і квадроцикли, тепловізори, генератори, каремати, військове спорядження, гуманітарна допомога жителям деокупованих територій та інше. Ми щиро дякуємо кожному воїнові за те, що наші діти мають можливість жити на власній землі та відзначати новорічні свята. Діти  – це найцінніше, що ми маємо, тому ми всі повинні берегти їхнє дитинство,- зауважив голова правління ПАТ “Черкасиобленерго” Олег Самчук.

blank

Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» щиро бажає кожній українській родині щастя, миру та добра. Хай Святий Миколай Чудотворець захистить нашу Україну та подарує усім нам здоров’я, благополуччя, процвітання, міцності та незламності і якнайшвидшої перемоги над ворогом.