Напад на Вадима Комарова стався на початку травня минулого року. Він у тяжкому стані був доставлений до лікарні, де переніс кілька операцій та не приходячи до тями помер. Імовірний нападник – це чоловік високого зросту (близько 190 см), має худорляву статуру, сутулиться. Голова чоловіка голена або повністю лиса. Повідомляють у нацполіції Черкащини.

У день скоєння злочину чоловік був одягнений у чорні куртку і штани. На голові – бейсболка чорного кольору з емблемою. Взуття – черевики типу «берці» радянського зразка. При ходьбі чоловік робить досить широкий крок.

Поліція звертається до громадськості по допомогу в  ідентифікації ймовірного нападника.

blank

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про даного чоловіка, надайте її до органів слідства за телефоном 0(472) 39-34-00 або 102.

blank

Цікаво, що минулоріч після смерті журналіста 20 червня поліція вже оприлюднювала цей фоторобот. Тоді правоохоронці терміново мусили хоч щось надати громадськості, адже напад на Комарова стався 4 травня, а слідство так нікуди і не просунулось. Схоже, що ситуація не змінилась, як, до речі, і щодо інших резонансних убивств в місті, наприклад, того ж депутата міськради Михайла Бінусова.