25 і 28 вересня Золотоніська міська територіальна виборча комісія провела засідання і ухвалила постанови про реєстрацію кандидатів у депутати Золотоніської міської ради, включених до єдиного та територіальних виборчих списків. Пише інтернет-видання zoloto.city.


Як поінформували у ТВК, за 26 депутатських мандатів боротимуться понад 250 кандидатів від 10 політичних партій та об’єднань. А саме від: Черкаської обласної організації ВО «Черкащани»; Черкаської регіональної організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя»; Черкаської обласної організації ПП «Слуга народу»; Золотоніської міської партійної організації Аграрної партії України; Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина»; Черкаської територіальної організації ПП «Європейська солідарність»; Черкаської обласної організації ПП «За майбутнє»; Черкаської обласної організації ВО «Свобода»; Черкаської регіональної організації ПП «Сила і честь» та Черкаської регіональної організації ПП «Перемога Пальчевського».

У постановах Золотоніської міської ТВК зазначається, що відомості про реєстрацію кандидатів у депутати Золотоніської міської ради надаються відповідному органу ведення Державного реєстру виборців для подальшого надсилання у Центральну виборчу комісію.

Як нам повідомили у ТВК, про наміри брати участь у місцевих виборах заявляли представники ще від двох політичних партій – Радикальної партії Олега Ляшка та «Час змін» Сергія Рудика. Але термін подання документів вже вичерпано. Отож, за голоси виборців у депутати Золотоніської міської ради наразі поборються представники 10 політичних партій.