Поштове відділення №21 у Черкасах переїхало в нове приміщення на розі вулиць Богдана Хмельницького та Героїв Дніпра. «Он пошта, над дорогою, в синій висотці» — орієнтують місцеві. Розповідає “Черкаський край“.

Працюють тут уже з 13 січня. Валентина Вдовіченко, начальниця відділення, зауважує зміни на краще і для колективу, і для клієнтів:

— Тепер нас буде легко знайти — раніше наше відділення було розташоване в дворах. Там, на Гагаріна, 71, ми розташовувались у двокімнатній квартирі. Тут же — великий зал, кладова для посилок, там у нас вона була мініатюрна. Тут нові меблі, комп’ютери, принтери, ксерокси. До нас не треба буде підніматися сходами, як на Гагаріна.

Директор Черкаської дирекції «Укрпошти» Олександр Марченко повідомив, що в Черкасах це вже одинадцяте відділення в сучасному форматі.

— Що нового в обслуговуванні відчують жителі Митниці?

— У старому приміщенні було всього два робочі місця. А тут чотири. Перед вікнами — паркувальні місця, чого не було в тому дворі. Намагаємось приваблювати ціновою політикою і якістю послуг. Тому ввели програму «Таємний покупець», нову систему мотивації для працівників: фінансове заохочення від продажу послуг.