Колектив та вихованці Шполянської спеціальної загально-освітньої школи-інтернату І-ІІ ст. запросили представників ПАТ “Черкасиобленерго” на святковий концерт, який вони підготували з нагоди Дня захисту дітей. Представники Товариства із задоволенням долучилися до участі в заході.

– В першу чергу дякую за запрошення. Ми завжди про вас пам’ятаємо. Нещодавно ми відремонтували свою базу відпочинку, і там для маленьких дітей облаштували басейн, і запитали, може і сюди варто закупити басейн? І, отримавши погодження – привезли. Тож нехай він вам служить. Використовуйте та бережіть. І всміхайтесь, бо дитячі посмішки дуже багато значать у житті. Дитяча посмішка – це посмішка Бога, – сказав голова правління ПАТ “Черкасиобленерго” Олег Самчук

Діти та вихователі радували виставами, піснями, танцями, щирістю та гостинністю.

– Ми хочемо вас запевнити, що дуже пишаємось нашими шефами. Пишаємось, що у нас є такі друзі, і хочемо й надалі з вами дружити. Дуже приємно, що навіть не дочекавшись поки дійде запрошення, голова профкому Товариства Олександр Чорний зателефонував і сказав: “У вас там свято. Які потрібні подарунки?”. Тобто про нас завжди думають. У нас дуже багато вже є подарунків, якими ми із задоволенням користуємось. І все це залежить від людей у яких тепле, добре і велике серце, – сказала заступник директора школи Людмила Вербівська.

Також, міцного здоров’я дітям побажав голова профспілкового комітету Товариства Олександр Чорний та подарував японські небулайзери.

Колектив ПАТ “Черкасиобленерго” бажає нашим маленьким підшефним щастя, сили, наснаги, незламної віри в себе і світле майбутнє. А колективу педагогів та вихователів навчального закладу – душевного тепла, щирості, терпіння та любові.