Близько 37 паперових пакетів та безліч різних ємностей з речовиною рослинного походження ймовірно “канабіс” виявили кам’янські правоохоронці у місцевого мешканця. За зберігання наркотиків чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. Інформують у пресслужбі нацполіції Черкащини.


22 листопада в рамках відкритого кримінального провадження в домоволодінні 55-річного місцевого мешканця слідчими Кам’янського сектору поліцейської діяльності проведений санкціонований обшук.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили 37 паперових згортків з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, 13 скляних банок різного об’єму з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, 1 поліетиленовий пакетик з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, 3 пакетики з насінням, 2 невеликі ПЕТ-контейнери з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження та електронні ваги.

Вилучені речові докази направленні на експертні дослідження.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.