Черкащанину, що в грудні 2015 року, збив насмерть дівчину на автобусній зупинці, досі не оголошено про підозру. Інформацію про це в коментарі “Інфоміст” підтвердила процесуальний прокурор по справі Ірина Протас.
– На сьогодні в рамках кримінального провадження проводиться судово-медична експертиза. Після її завершення буде прийнято відповідне рішення. Зараз ми не маємо можливості повідомити про підозру, – сказала вона.
Термін закінчення експертизи прокурор не може передбачити. Водночас, як стало відомо виданню з власних джерел, із ГУНП справою займається слідчий Мирослава Бойко.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася в центрі міста 3 грудня 2015 року. Того вечора близько 22.15 години автомобіль “Крайслер” збив 22-річну дівчину, що стояла на зупинці громадського транспорту біля драмтеатру. За кермом “мажорного” авто з київськими номерами перебував 30-річний черкащанин. Водій з місця пригоди намагався втекти попри те, що колеса авто вже були спущеними. Водія затримали буквально через два квартали. Дівчина була госпіталізована до Третьої міської лікарні, де померла, так і не вийшовши із коми, 9 грудня.