Осінь вже добігає кінця, тому саме час задуматися про утеплення на зиму. Якщо ви ще не визначилися з типом зимової куртки, то радимо відвідати магазин Bolf. Асортимент даного магазину просто вражає. Особливо впадає в очі різноманітність чоловічих зимових курток.

 

 

 

 

Популярні види чоловічих зимових курток

Чоловічі зимові куртки можна розділити на два види: довгі парки і класичні пуховики.

Парка – куртка довгого крою, призначена в основному для перехідної або прохолодної пори року. Перевагу паркам віддають в основному молоді люди, але в останні роки вона почала користуватися великою популярністю і серед дорослих чоловіків. Досить незвичайне дизайнерське рішення у вигляді поєднання довгого крою і хутряного капюшона виглядає дуже стильно і зі смаком.

Крім естетичної складової парка відмінно справляється зі своїм головним завданням – боротьбою з морозами і опадами. Довгий крій куртки закриває не тільки тулуб і поперекову частину, а й вашу попу. Це особливо відчувається, коли вам хочеться присісти на холодну лавочку. Хутряна вставка в капюшоні теж не залишилася без завдання. Вона створює додаткову перешкоду для проникаючого вітру, створюючи теплу і надійну оболонку для вашої голови.

Пухові куртки (пуховики) є альтернативним варіантом для тих, хто не любить довгий одяг. Вони популярні серед хлопців і чоловіків різного віку.

Відмінною рисою зимових курток є технологія їх виробництва, яка включає процес створення з декількох шарів, кожен з яких несе певну функцію. Зовнішня оболонка куртки повинна бути водонепроникною – це ключовий критерій. Без нього зимова куртка стає демісезонною. Внутрішній шар відповідає за накопичення та утримання тепла.

Правила вибору чоловічої зимової куртки

Як ми вже згадували раніше: головне завдання зимової куртки – захист тіла від морозу. Тому, перше, на що слід звертати увагу, це матеріал, з якого вона створювалася.

Зовнішній матеріал повинен захищати вас від наскрізного вітру і опадів. На цю роль найкраще підходить нейлон та інші матеріали, які просочені спеціальними засобами, що відштовхують вологу.

Внутрішня частина робиться з синтетично вироблених або натуральних (пух, пір’я) матеріалів. Незважаючи на те, що пухова або пір’яна підкладка краще циркулює повітря, накопичує й утримує тепло, синтетика теж може захистити вас від холоду.

Куртки з натуральним наповнювачем дорожчі від тих, в яких використовується синтетика. Найкраще вибирати з високим вмістом пуху (вище 70%), тоді ви будете впевнені в тому, що зима вам не страшна.

Популярні кольори чоловічих зимових курток

Після того, як ви визначилися з фасоном і матеріалом, пора почати вибирати куртку за кольором. Найбільш простим і безпрограшним варіантом буде покупка куртки в класичних відтінках: темно-синій, чорний, графітовий або колір марсала. Однак сьогодні кольорове розмаїття речей просто дивує: можна знайти куртки навіть яскравих кислотних відтінків. Це особливо сподобається тим, хто любить експериментувати і бути в центрі уваги.