«Іркліївський хлібзавод», який був збудований ще у 70-х роках, нині виставлений на торги. Останні кілька років іркліївське підприємство працювало під маркою ТОВ «Смачна випічка». Нині ж обладнання, земля і цехи продають за 3 млн грн. Оголошення розміщене на сайті ДІМ.РІА, пише сатй ВІККА.

Нині, за словами місцевих жителів, підприємство не працює два роки. Хоча раніше активно випікався хліб, різноманітні булочки, паски тощо. Автори оголошення зазначають, що обсяг виробленої продукції сягає десятка мільйонів гривень на рік. Називають це підприємство «інвестиційно привабливим».

Іркілівський хлібзавод збудували у 70-х роках ще за радянських часів. Потім воно було приватизоване. Нинішні власники – черкащани Андрій Татарінов та Ганна Ковбасюк. Андрій Татарінов є сином Олени Татарінової, яка свого часу була директором «Черкасихліб ЛТД». Це підприємство входить до орбіти впливу екснардепа України Олександра Табалова. У 2015 році між Оленою Татаріновою і Олександром Табаловим виникла цікава ситуація. У грудні 2015 року Татарінова позичила у Табалова 1,7 млн грн. Проте не повернула. Отже Табалов був змушений через суд стягувати із уже ексменеджера свого підприємства ці кошти.

У 2015 році Олена Татарінова балотувалася до Черкаської міської і Черкаської обласної ради від партії «Відродження». Проте обрана не була.