Сьогодні разом зі своїм першим заступником Сергєм Тищенком беремо участь у міжнародному форумі «Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст», який проходить у Харкові за підтримки міської ради. Повідомив на Фейсбуці міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.


“Це чудова платформа для дружнього діалогу між містами, з центральною владою, з міжнародними партнерами та бізнесом. Спільними зусиллями ми завжди зможемо досягнути значно більшого, ніж поодинці.

Упродовж дня тут відбуваються панельні дискусії стосовно розвитку муніципальної інфраструктури, міжнародних програм, джерел фінансування муніципальних проектів та про індустріальні парки. Найкращі напрацювання обов’язково візьмемо на замітку. Як приклад, Черкаси можуть перейняти досвід Харкова в організації руху громадського транспорту. Не приховуватиму, що в цьому напрямку нам є над чим працювати і цієї роботи чимало.

blank

Під час обговорення поділився з колегами своїми думками про те, наскільки важливою є комунікація між місцевою та центральною владою.

Сильною наша країна буде тільки тоді, коли будуть сильними її регіони.” – зазначив очільник Черкас.

blank