У Черкасах рятувальники поспілкувалися з відвідувачами та працівниками торгівельного центру. Повідомляють у прес-службі управління ДСНС Черкащини.

Під час перевірок об’єктів з масовим перебуванням людей, на предмет виконання вимог пожежної безпеки, інспекторський склад Управління ДСНС у Черкаській області не забувають проводити роз’яснювальні бесіди з громадянами.

Так, 9 листопада співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області здійснили інформаційно –роз’яснювальну роботу не лише з керівництвом, але й з відвідувачами та продавцями ТЦ «Будинок торгівлі».

Спілкуючись із продавцями та відвідувачами торгівельного центру, рятувальники наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки в побуті. Також фахівці Служби порятунку розповіли як діяти у разі виникнення надзвичайних ситуацій вдома, на робочому місці та під час відвідування закладів з масовим перебуванням людей.

Водночас, під час заходу співробітники міськрайонного відділу довели до черкащан статистичні дані по пожежам, які трапилися в області з початку року, а також навели приклади найбільш резонансних подій. 

На завершення профілактичних бесід рятувальники вручили відвідувачам торгівельного центру профілактичні листівки та розмістили їх у куточках безпеки закладу.