Управління ДСНС України у Черкаській області бере участь у «Громадському бюджеті» Черкас на наступний рік, наш номер 53. Проєкт, який ми хочемо реалізувати називається «Освітній ХАБ». Інформує пресслужба обласних рятувальників.

ХАБ – це вільний просвітницький простір, на базі якого підростаюче покоління можна навчати правилам безпеки життєдіяльності, розробляти спільні проєкти, обговорювати актуальні теми в сфері пожежної та техногенної безпеки щодо. Також у роботі ХАБів передбачені тренінги, майстер-класи, зустрічі із рятувальниками, саперами та інші не менш захоплюючі івенти. Для молоді міста та області такий простір буде дуже актуальним, адже це допоможе їм більш поглиблено ознайомитись з діяльністю Служби порятунку.

Проголосувати можна за допомогою системи ідентифікації Bank ID, шляхом авторизації через Електронний Цифровий Підпис та за допомогою електронного паспорта на сайті https://golos.hromada.live/votings/11/projects

Голосування розпочнеться в 00:01 (01.12.2020) і завершиться о 23:59 (14.12.2020).

Вже сьогодні ви можете проголосувати за найкращий проєкт із поміж 116 поданих на громадський бюджет міста Черкаси у цьому році.

blank

blank