У комунального підприємства «Дирекція парків» – новий директор. Ним став Геннадій Шевченко, який має досвід роботи в органах місцевого самоврядування. Сьогодні перший заступник міського голови Сергій Тищенко представив його колективу та наголосив, розвиток парків для міської влади залишається важливим і перспективним напрямком роботи. Інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

«До початку російського вторгнення ми мали багато грандіозних планів щодо розвитку парків Черкас. Ми переймали передовий досвід, зокрема, й у Харкові, залучали найкращих фахівців для розроблення проєктів. Реалізацію деяких з них ми планували розпочати вже у цьому році. Зокрема, розбудову нашої набережної. На жаль, війна внесла свої корективи, але переконаний, що Україна обов’язково переможе, і ми почнемо усе втілювати у життя», – наголошує Сергій Тищенко.

Новопризначений директор Геннадій Шевченко запевнив, що чітко усвідомлює завдання, поставлені міським головою Анатолієм Бондаренком перед ним та перед колективом дирекції.

«Передусім ми маємо бути максимально успішними, підтримувати інфраструктуру і показати, що навіть у воєнний час ми можемо ефективно виконувати свою роботу. Я добре знайомий із ситуацією на підприємстві. Ми проведемо службове розслідування, зробимо аудит, проведемо інвентаризацію і будемо працювати на результат», – зауважив Геннадій Юрійович.

Як розповів в.о. директора департаменту ЖКК Сергій Отрешко, нині комунальне підприємство «Дирекція парків» утримує 32 сквери, парки, об’єкти благоустрою та лісові квартали.

«Попри те, що місто зараз живе в умовах воєнного стану, ми не припиняємо роботи з впорядкування затишних місць для відпочинку, – прокоментував Сергій Володимирович. – На підприємстві працюють досвідчені фахівці, кожен знає свою ділянку роботи. Сподіваюся, що разом та злагоджено, виконаємо ті завдання, які перед нами ставлять. Найголовніше, аби жителі й гості нашого міста відчували себе в безпеці та могли проводити вільний час у доглянутих парках і скверах».

Під час зустрічі із колективом Сергій Тищенко наголосив, що в КП «Дирекція парків» проведуть службове розслідування ситуації щодо імовірних корупційних схем на підприємстві.

«Ми проведемо об’єктивне розслідування, адже міська влада у ці важкі часи робить усе можливе, щоб місто працювало, а це підприємство є однією з візитівок Черкас, – підкреслив Сергій Олександрович.