На нараді з питань ЖКГ в Смілі обговорювали стан виплати заробітної плати у комунальних підприємствах міста. Прикро, але заборгованість зростає. Ще не всі працівники отримали зарплати за грудень. Пише інтернет-видання Сміла.UA.


Найбільша заборгованість з виплати заробітної платні у працівників ТОВ «Сміла Енергоінвест». Борги складають 1 млн 300 тис. гривень. Керівників Енергоінвесту регулярно запрошують на комісії з ліквідації заборгованості, але гроші робочим вони так і не сплачують.

Працівники СКП «Комунальник» отримали зарплату за грудень. А працівникам «Сміла-ліфт» винні ще 63 тис. гривень боргу. Керівництво обіцяє виплатити кошти до 1 березня. У КП «ВодГео» виплатили аванс за січень. Найкращий стан справ у ТОВ «Смілапромтранс» – там вже виплатили зарплату за січень.

Наразі комунальники готуються до святкування свого професійного свята, яке відбудеться 17 березня. Голова ради профспілок комунальників Людмила Хоменко попросила керівників якнайкраще привітати своїх працівників із святом, відзначити сумлінних робітників, роботу профспілок і дати зарплату.