25 жовтня у сесійній залі Будинку рад під головуванням міського голови Олексія Цибка відбулося перше пленарне засідання 79 сесії міської ради, в роботі якої взяли участь 23 депутати. Депутат Анатолій Голуб запропонував внести до порядку денного звернення до Президента України Петра Порошенка щодо скасування постанови Кабміну про підвищення ціни на газ для населення. Пише інтернет-видання smila-ua.

Відомо, що Кабінет міністрів України з 1 листопада 2018 року підвищив ціну на газ для населення на 23,5%, до 8550 грн за тис. кубометрів. Вони аргументують це тим, що питання визначення ціни газу для потреб населення було предметом переговорів України з Міжнародним валютним фондом. Депутат Анатолій Голуб сказав, що Уряд в черговий раз намагається залізти в кишені громадян, замість того, щоб працювати самим, піднімати економіку, розвивати підприємства і бізнес, створювати робочі місця.

Анатолій Голуб запропонував смілянським депутатам підписати звернення до Президента України, тому що рішення Уряду про підвищення ціни на газ для населення неприпустиме і таке, що порушує Конституційні права українців на достойне життя.