Ним виявився місцевий житель. Речові докази вилучено та направлено на дослідження, триває досудове розслідування, повідомляють у Секторі комунікації поліції Черкаської області.

Правоохоронці Смілянського відділу поліції, які патрулювали в одному із парків міста, виявили чоловіка, який курив не в встановленому місці. Під час перевірки документів видно було, що чоловік нервує. В ході розмови з поліцейськими він розповів, що має при собі заборонені предмети, та видав поліцейським полімерний пакет з речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс, вагою близько 150 грам, 20 патронів різного калібру та гранату для стрільби з під ствольного гранатомета. За його словами наркотики він завжди носить із собою, а боєприпаси знайшов ще восени в місті Сміла та збирався обміняти на цигарки та оковиту.

Речові докази вилучено та буде направлено на дослідження. За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною1 статті 309 ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про відкриття ще одного кримінального провадження.